MITTGYM SOLNA ÖPPNAR 1/9

Dagen vi alla väntat på är här – imorgon öppnar vi ÄNTLIGEN upp dörrarna för MittGym Solna!

Mellan 05-23, alla dagar, kan du träna på vårt sprillans nya gym. Signa upp dig för en gratis testvecka nu för att prova på gymmet först av alla. Efter testveckan kan du registrera dig för det medlemskap som passar dig bäst. Blir du medlem innan den sista september så bjuder vi på startavgiften vilket sparar dig 600 kr (hur bra?!). Mer information om våra olika medlemskap och priser hittar du här.

Du kan även vara med på våra gruppträningsklasser enligt schemat nedan. Klasserna hålls utomhus till en början så länge vädret tillåter, och vid dåligt väder kör vi klasserna i vår fräscha studio. Klasserna hålls med distansering i åtanke och vi är noga med att rengöra och desinficera eventuella redskap mellan byten.

Måndag kl 18.00
MittGym CIRKELFYS, 60 min

Tisdag kl 12.00
MittGym BOXNING, 45 min

Onsdag kl 07.00
MittGym CIRKELFYS, 60 min

Vi är otroligt taggade på att välkomna dig till det nya MittGym och hoppas att vi ses på gymmet väldigt snart!