GRUPPTRÄNINGSSCHEMA MittGym Barkarby

TISDAGAR
18.00: YOGA, 60 min

TORSDAGAR
18.00: CIRCUIT, 60 min

UPPDATERINGAR & BOKNINGAR I APPEN
I MittGym-appen hittar du alltid det senaste schemat och uppdateringar kring klasserna. Genom appen bokar du även enkelt in dig på din favoritklass. Se till att avboka din plats i tid om du är sjuk eller inte kan komma för att slippa få en no-show och så att nästa deltagare får plats.

Bli medlem nu

 

MittGym BARKARBY Circuit

Ett CrossFit-inspirerat helkroppspass med fokus på både styrketräning och kondition. Vi varierar redskapen och varvar styrkeövningar med högintensiva intervaller. Ett riktigt bra träningspass för att bygga styrka samtidigt som pulsen är hög och förbränningen igång.

Styrka – Uthållighet – Kondition

 

MittGym BARKARBY Circuit Pulse

Ett konditionsbaserat träningspass där vi varierar konditionsmaskiner med kroppsviktsträning och andra redskap. Detta pass är för dig som gillar att höja pulsen och önskar förbättra din kondition.

Kondition – Uthållighet

 

MittGym BARKARBY Yoga

För dig som önskar mer kroppskontroll, önskar bli smidigare, hitta en inre balans och en ökad livsglädje. Vi utövar klassisk yoga med fokus på stretch, andningstekniker och klassiska yogapositioner. Ett underbart pass för dig som vill varva ner och samtidigt göra något gott för kroppen.

Mental & fysisk återhämtning – Rörlighet – Balans – Kroppskontroll