KLASSISK MJUK YOGA & YOGA WORKSHOP

En nyhet för hösten är att onsdagsyogan med Sofia byter inriktning till en Klassisk Mjuk Yoga.  Klassen riktar sig till dig som har spänningar och stelhet i kroppen eller vill finna en perfekt ”paus” från vardagens stress. Passar även dig som vill stretcha ordentligt och varva ner efter din styrketräning. Du kommer att lära dig andnings- och avslappningsteknik, klassiska yoga positioner, sekvenser som solhälsning och sköna långa stretchar på mattan. Det bästa av allt är att inga förkunskaper krävs – alla åldrar och nivåer är välkomna!

I yogaväg bjuder Roberta dessutom in till en workshop lördag den 28/9 kl 11.00-12.30 i Ashtanga yoga. Syftet med workshopen är att du ska lära dig grunderna i Ashtanga yoga, en dynamisk och atletisk form av yoga. Ashtanga kallas även ”Yoga Chikitsa”, som betyder yogaterapi. Det är en stärkande och utsträckande form av yoga som även den passar alla nivåer. Som medlem på MittGym är workshopen helt kostnadsfri och för övriga är det en investering på 250 kr. Maila gärna in din anmälan för att säkra din plats genom att skicka e-post till: roberta@yogalivsstil.se.

Namaste!