Vi hjälper till med träningsglädje på ditt företag

Gång på gång visar undersökningar att företag som satsar på träning och hälsa är en friskare och roligare arbetsplats.  Så självklart vill vi MittGym vara med och bidra till träningsglädje och inspiration på ditt företag.

Träningskort, skräddarsydda gruppklasser, personlig träning i små grupper, kick-offs och inpirationsföreläsningar är exempel på tjänster MittGym gärna hjälper ditt företag med.

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur MittGym kan hjälpa till att göra ert företag friskare. Vi utgår alltid ifrån era behov, önskemål och er budget.

Tony Halvarsson
tony@mittgym.se
070 644 94 13

Träningskort

Att ha ett träningskort på ett trevligt gym som ligger nära arbetsplatsen betyder att träningen faktiskt blir av. På MittGym får era anställda tillgång till gymmet 05-23 alla dagar, samt möjlighet att delta i gruppklasser och fokusgrupper. Givetvis så kan vi ordna mängdrabatt på träningskort för ditt företag oavsett om företaget står för hela eller delar av träningskortet. Ni kan också få gratis provträningar för att era anställda ska få känna på vårt gym innan de signar upp sig för ett träningskort.

Skräddarsydda gruppklasser

Varför inte abonnera vår gruppträningssal med en privat instruktör? Det kan handla om cirkelträningspass med styrka och kondition, kampsportsinspirerade pass eller yoga/meditation. Att träna tillsammans utvecklar team känslan och ger sunda, friska och inspirerade medarbetare. Vi skräddarsyr upplägget på träningen utifrån era önskemål. Skräddarsydda gruppklasser kräver inte medlemskap på MittGym.

Personlig träning i små grupper

Här kombineras fördelarna med att träna i grupp med fördelarna att träna med en personlig tränare. Du inspireras och motiveras av den positiva träningsmiljön som skapas av gruppdynamiken, och samtidigt får du den personliga uppmärksamheten och professionella vägledningen som en personlig tränare erbjuder. Inriktning och frekvens anpassas efter behov.

Inspirationsdagar

Låt dina medarbetare inspireras under en halv- eller heldag i hälsans tecken. Vi anpassar dagen efter era önskemål så att ni ska få de redskap som krävs för att må bra och bli effektivare på er arbetsplats.

Föreläsningar om kost och träning

Vad du äter påverkar ditt humör, dina prestationer och ditt allmänna tillstånd. Vill ni på er arbetsplats veta mer om hur ni kan förbättra er kost eller träningsvanor och därmed bli en effektivare och mer välmående arbetsplats. Då ska ni kontakta oss och låta våra duktiga föreläsare skräddarsy en föreläsning efter era önskemål.

Personlig träning

Genom att träna med en personlig tränare får du hjälp med att ta fram ett träningsprogram anpassat just efter dina förutsättningar och mål.

Hälsotester

Att testa hälsan på ditt företag till exempel innan och efter en hälsosatsning kan ge många positiva effekter på arbetsplatsen. Det motiverar era anställda att förbättra täningsmotivation och kostvanor samt skapar intressanta diskussioner i korridorerna. Vilka tester arbetar ni fram tillsammans med våra testledare. Det kan handla om konditionstest, återhämtningstest, styrketest och kroppssammansättningstest.