KEEP IT CLEAN

Kul att det är så många som har kommit igång på gymmet nu under höstterminen! Att hålla igång träningen bidrar till bättre hälsa, något som är viktigt under både pandemier och tider som inte präglas av en pandemi. Då vi tyvärr fortfarande befinner oss i det förstnämnda scenariot är det extra viktigt att vi alla visar hänsyn till varandra och följer dessa ordningsregler.

– RENGÖR EFTER DIG. Maskiner, redskap, vikter, mattor osv. allt du tränat med ska rengöras efter dig med det desinfektionsmedel som finns i sprayflaskorna. Visa även hänsyn till varandra genom att ställa tillbaks allt på sin plats.

– TVÄTTA HÄNDERNA. Behövs kanske ingen vidare introduktion – skrubba noggrant med tvål och vatten för toppenresultat. Använd med fördel handdesinfektion.

– TRÄNA ENDAST OM DU ÄR FRISK. Vi vill gärna att du tränar på MittGym, men endast om du är frisk. Både för din egen och för andras hälsa.

It’s not rocket science – om alla håller rent efter sig har vi ett fräschare, hälsosammare och trevligare gym för alla.

Tack för att vi alla hjälps åt!