Säker gruppträning

Med tanke på de skärpta rekommendationerna har MittGym beslutat att justera gruppträningspassen så att vi kan erbjuda ännu mer säker träning. Det innebär att vissa av våra ordinarie- samt några extrainsatta klasser kommer att läggas online. Skicka din intresseanmälan för onlineklasserna nedanför schemat. De klasser som vi kör på plats i studion har ett deltagarantal på maximalt 8 personer. Klasserna som hålls i studion bokas via appen. Har du inte möjlighet att komma på en bokad klass ska du avboka dig så snabbt som möjligt.

En rekommendation är att träna mellan 12.00-16.00 och 20.00-23.00 om man har möjlighet då det är som lugnast på gymmet, samt undvika att träna mellan 06.00-11.00 och 16.00-20.00 då det är som mest folk. Och som alltid gäller dessa regler: håll god handhygien, rengör den träningsutrustning som du använt och stanna hemma om du är sjuk eller uppvisar minsta symptom.

ANMÄLAN