Säker träning

I enlighet med Folkhälsomyndighetens nya föreskrifter har MittGym vidtagit ytterligare åtgärder för att följa dessa regler och kunna erbjuda säker träning för alla medlemmar. För att varje medlem ska ha 10 kvm till sitt förfogande har besöksantalet begränsats till max 50 personer samtidigt i gymmets lokaler. Mer specifikt innebär det:

MittGym Telefonplan
– Max 40 personer i gymmet
– Max 10 personer i studion

MittGym Solna
– Max 11 personer på övre plan (cardiodelen)
– Max 30 personer på nedre plan
– Max 9 personer i studion

Som vanligt är det viktigt att man endast tränar när man är frisk och symptomfri, håller avstånd till andra medlemmar, tvättar och spritar händerna noggrant samt rengör träningsmaskiner och redskap före och efter användning. MittGym erbjuder dessutom träning med PT online och utomhus, samt gruppträningsklasser online (maila för länk till dessa här) och begränsat antal deltagare på gruppträningsklasserna i studion.