Träningsgrupper utomhus

Efter påsken med start tisdag 14/4 kör vi igång med viss gruppträning i nytt format: utomhus, inga redskap, ingen närkontakt och vi håller stort avstånd till varandra. Men fortfarande lika roliga och utmanande klasser!

Upplägget för boxningen med Mikaela är lite annorlunda mot det vi är vana vid på inomhusklasserna, med mer fokus på fys och skuggboxning. Cirkelträningen med Victoria är likt det vi kör inomhus, men även där mer fys samt styrka med kroppsvikt. Utomhusgrupperna hålls under de ordinarie gruppträningstiderna:

MÅNDAGAR (start 20/4)
18.45: MittGymCirkel, 60 minuter

TISDAGAR
18.30: MittGymBoxFys, 60 minuter

ONSDAGAR
18.00: MittGymCirkel Intensiv, 30 minuter

TORSDAGAR
18.30: MittGymBoxFys, 60 minuter

Kläder efter väder och samling utanför entrén till gymmet. Blippa in din träning med appen eller ditt nyckelkort som vanligt innan passet bara.