Startavgift

Startavgiften är en engångskostnad på 600 kr som debiteras i samband med att du blir medlem. Kostnaden ska täcka administration av ditt nya medlemskap och ditt första träningspass med en av våra duktiga personliga tränare.

Betalning

Du kan välja mellan tre olika betalningssätt när du blir medlem: Månadsvis dragning via autogiro, kontantbetalning med betalkort för hela beloppet (gäller endast årskort) och kortmedgivande.

Bindingstiden

Medlemsavtalet kan inte avbrytas innan bindningstiden har gått ut.

Önskar du säga upp avtalet, ska detta meddelas skriftligen via mail till oss. Inom en vecka får du en bekräftelse på din uppsägning. Uppsägningstiden är en kalendermånad efter bindningstidens upphörande enligt det tecknade avtalet. Vid uppsägning av medlemskapet betalar du för den månad som innefattar datumet för uppsägningen samt för efterföljande månad. När bindningsperioden enligt det tecknade avtalet gått ut löper avtalet på tills din skriftliga uppsägning inkommit via mail. Uppsägningstiden är en kalendermånad och du betalar för den månad som innefattar datumet för uppsägningen samt för efterföljande månad.

Frysa medlemskap

Medlemskap kan ej frysas för semester eller flytt. Däremot vid sjukdom och skada samt vid graviditet. Kontakta oss på telefon eller mail så hjälper vi dig att frysa ditt medlemskap. Vi fryser ej medlemskap om läkarintyget visas upp i efterhand.

Testperiod

Testperioden kan endast nyttjas vid ett tillfälle och endast av nya kunder. Testperioden gäller således inte kunder som är befintliga medlemmar eller som tidigare har varit medlemmar på gymmet.

Överlåtelse eller Borttappat nyckelkort

Samtliga medlemskap på MittGym är personliga och kan därför ej överlåtas. Borttappade nyckelkort anmäls omgående till oss på mejl eller telefon så att vi snabbt kan spärra det. För nytt kort debiteras 300 kr.

Kampanjer

Olika kampanjer går ej att kombineras med varandra. Tillfälliga kampanjer så som exempelvis 2 månader gratis vid köp av ett årskort kan ej köpas till vid ett redan existerande medlemskap eller som en förnyelse av ett årsmedlemskap som går ut.

Medlemsvillkoren i detalj

Har du fler frågor om våra medlemsvillkor?

Läs medlemsvillkoren här

 

Behandling av personuppgifter och integritetspolicy

Här kan du läsa om vilka personuppgifter MittGym sparar och behandlar om dig som kund.

MittGym Integritetspolicy