Nya rekommendationer

Som ni säkert är medvetna om har Folkhälsomyndigheten gått ut med striktare råd till allmänheten för att dämpa smittspridningen av Covid-19. MittGym påverkas av detta precis som alla andra gymanläggningar och verksamheter. Vi har sedan i mars skärpt våra rutiner gällande städning och desinficering och är noga med att efterfölja detta.

Vi vet alla att fysisk aktivitet och träning är viktigt för att man ska må bra, och därför vill vi underlätta och kunna erbjuda så säker träning som möjligt. MittGym kommer att hålla öppet så länge som det går, och vi kommer att fortsätta med våra rutiner samt se till att hålla avstånd. Om vi blir för många som tränar under samma tid ser vi till att schemalägga oss så att vi fortsatt kan träna med säkert avstånd utan trängsel. En rekommendation är att träna mellan 12.00-16.00 och 20.00-23.00 om man har möjlighet då det är som lugnast på gymmet, samt undvika att träna mellan 06.00-11.00 och 16.00-20.00 då det är som mest folk. Detta gäller främst MittGym Telefonplan. Vi är även öppna för att komma igång med utomhusträning igen, både med PT och i grupp. Kom gärna med förslag på hur du skulle vilja lägga upp din träning under dessa tider. Och som vanligt gäller eget ansvar: håll god handhygien, rengör den träningsutrustning som du använt och stanna hemma om du är sjuk eller uppvisar minsta symptom.

Tack för att vi hjälps åt!