GET IN SHAPE BOOTCAMP

Är år 2022 året då du vill komma i ditt livs bästa form?
Då är vårt Bootcamp ”Get In Shape” perfekt för dig!

Get In Shape Bootcamp riktar sig till dig som vill kicka igång resan mot en hälsosam livsstil där målet är att komma i just din bästa form. Två gånger i veckan i fyra veckor tränar ni i en mindre grupp tillsammans med en personlig tränare.

Bootcamp är det bästa av två världar – du får känna gemenskapen av att träna i grupp samtidigt som du får lyxen av att bli coachad av en PT som hjälper dig även som individ.

Träningen kommer att baseras på styrke- och konditionsövningar med syfte att på ett roligt och utmanande sätt starta resan mot just din drömform under 2022. Med sina tre pass i veckan kommer du att få en riktigt bra start mot dina personliga mål!

Bootcampet startar med en teoretisk genomgång. För den som vill finns det även möjlighet att ta sina mått vid detta tillfälle. Utöver träningen på plats kommer du också att få ett träningspass per vecka att genomföra själv samt enklare kostråd som hjälper dig på vägen mot resultat.

Du får alltså 1 teoretisk genomgång, 8 tränarledda träningspass,

4 träningspass att köra på egen hand samt enklare kostråd!

 

Begränsat antal platser, skynda att boka just din plats!
Alla är välkomna oavsett nivå eller träningsbakgrund!

Plats: Mitt Gym Ingenting, Solna

Period: 4 april – 3 maj

Dag och tid: Tisdagar och Torsdagar 17:00

Pris: 1950 kr

Coach: Silje Espeland

STARTA DIN RESA HÄr