GRUPPTRÄNINGSSCHEMA MittGym SOLNA

MÅNDAGAR
17:00 YOGA, 60 min
18.15 CIRCUIT PULSE, 60 min

ONSDAGAR
17:30 CIRCUIT, 45 min
18:30: YOGA, 60 min

FREDAGAR
17.30: CIRCUIT PULSE, 60 min

 

UPPDATERINGAR & BOKNINGAR I APPEN
I MittGym-appen hittar du alltid det senaste schemat och uppdateringar kring klasserna. Genom appen bokar du även enkelt in dig på din favoritklass. Se till att avboka din plats i tid om du är sjuk eller inte kan komma för att slippa få en no-show och så att nästa deltagare får plats.

Bli medlem nu

 

MittGym solna Circuit

Ett CrossFit-inspirerat helkroppspass med fokus på både styrketräning och kondition. Vi varierar redskapen och varvar styrkeövningar med högintensiva intervaller. Ett riktigt bra träningspass för att bygga styrka samtidigt som pulsen är hög och förbränningen igång.

Styrka – Uthållighet – Kondition

 

MittGym solna Circuit Pulse

Ett konditionsbaserat träningspass där vi varierar konditionsmaskiner med kroppsviktsträning och andra redskap. Detta pass är för dig som gillar att höja pulsen och önskar förbättra din kondition.

Kondition – Uthållighet

 

MittGym Solna Circuit HIIT

Ett CrossFit-inspirerat helkroppspass där tempot är högt från start till mål. Vi tränar både styrka och kondition med en hög intensitet genom hela passet. Ett pass för dig som gillar att svettas!

Styrka – Uthållighet – Kondition

 

MittGym solna Kickboxing

Kickboxning är för dig som gillar boxning med lite extra fokus på benträning och sparkar. Utöver att benen får sig en rejäl omgång på det här passet så tränar vi även klassisk boxning så som slag och kombinationer, varvat med konditions- och styrketräning anpassat för boxare.

Kondition – Styrka – Explosivitet

 

MittGym solna Yoga

För dig som önskar mer kroppskontroll, önskar bli smidigare, hitta en inre balans och en ökad livsglädje. Vi utövar klassisk yoga med fokus på stretch, andningstekniker och klassiska yogapositioner. Ett underbart pass för dig som vill varva ner och samtidigt göra något gott för kroppen.

Mental & fysisk återhämtning – Rörlighet – Balans – Kroppskontroll

 

MittGym solna PilatesYoga

Som namnet säger, det bästa av två världar! Detta pass är en härlig kombination av klassisk yoga och lite tuffare pilatesträning. Perfekt för dig som önskar finna det där lugnet men samtidigt få en dos av styrketräning.

Styrka – Mental & fysisk återhämtning – Rörlighet – Balans – Kroppskontroll

 

MittGym solna Mobility

Ett pass för dig som känner att kroppen skulle må bra av lite extra kärlek och rörlighet. Mobility är mer än bara stretch! Välkommen till ett pass där vi jobbar för att minska spänningar, förbättra vår balans och inte minst för att bli vårt rörligaste jag. Något som gynnar oss både i vardagen och i alla träningsformer!

Mental & fysisk återhämtning – Rörlighet – Balans – Kroppskontroll

 

MittGym solna Mamma & baby yoga

MittGyms mamma & baby yoga-klass är till för dig som nybliven mamma som vill komma igång med träningen igen samt ha en mysig stund med din bebis och andra nyblivna mammor. Med hjälp av yogan kommer vi att jobba med att stärka kroppen efter graviditet, hitta tillbaks till musklerna och komma in i ett lugn. Klassen passar dig som nybörjare eller van yogautövare då läraren anpassar träningen efter din nivå, alla är välkomna.

Vi ser helst att du ska ha varit på efterkontrollen och rekommenderar klassen från att bebisen är 3 månader gammal. Men – alla är olika! Känner du dig redo för klassen tidigare än så är du varmt välkommen att testa på, första gången är gratis.

Mental & fysisk återhämtning – Rörlighet – Balans – Kroppskontroll – Styrka